Organisatie

Jacco Kreukniet

Jacco Kreukniet

HSE Specialist & Organisatieadviseur

Vrij snel na mijn studie Milieukunde ben ik me gaan verdiepen in de zin en onzin van managementsystemen. In eerste instantie betrof dit natuurlijk milieumanagementsystemen (ISO-14001), maar al snel kwam ik ook in aanraking met gelieerde zorggebieden zoals kwaliteit, arbo en MVO.

 

Inmiddels bekijk ik managementsystemen vanuit 3 verschillende ‘perspectieven’, n.l. die van consultant, (lead)auditor én trainer. Deze rollen vereisen afzonderlijk net een iets andere insteek en ik merk dat de hiervoor vereiste competenties samen met mijn praktijkgerichte en communicatieve opstelling als zeer waardevol wordt ervaren door klanten.   

 

In de afgelopen 20 jaar heb ik in genoemde hoedanigheden organisaties in alle soorten en maten gezien, beoordeeld en bijgestaan. Branches? O.a. afval, energie, metaal, logistiek, chemie, bouw en food. Naast het inbrengen van kennis en ervaring, vind ik goede communicatie hierbij eigenlijk de belangrijkste factor. Het is een uitdaging om al die verschillende mensen in beweging te krijgen. En natuurlijk in de juiste richting. Met name dat aspect houdt het werk interessant. Ik wordt nog elke dag verrast!

 

Wat mij aanspreekt in de RASCI-methode is dat er een heldere systematiek wordt geboden voor proces- en risicomanagement én dat de sleutelfunctionarissen binnen een organisatie hier zelf mee aan de slag gaan. Inzicht, beheersing én draagvlak in één vloeiende beweging.

Wilt u contact opnemen?

Bel me rechtstreeks
of stuur me een bericht.

06 - 23 326 202 jacco@rascimethode.nl

Naast het inbrengen van kennis en ervaring, vind ik goede communicatie eigenlijk de belangrijkste factor. Het is een uitdaging om al die verschillende mensen in beweging te krijgen.

Met name dat aspect houdt het werk interessant.

Jacco Kreukniet RASCI-methode© HSE Specialist & Organisatieadviseur