Organisatie

Arno Schilders

Arno Schilders

Algemeen Directeur & Organisatieadviseur

Ik geloof erin dat mensen opbloeien als je ze stimuleert om datgene te doen waar ze goed in zijn. Ook ben ik ervan overtuigd dat succesvol ondernemen makkelijker gemaakt kan worden en daarom richt ik mij op Slimmer Samen Werken in organisaties en het faciliteren van (groepen) mensen daarbij. Mijn werktuigbouwkundige achtergrond, technisch bedrijfskundige opleiding en analytisch vermogen zijn daarvoor een belangrijke basis.

 

Ik deel hiermee graag mijn 25 jaar ervaring als organisatieadviseur in het bedrijfsleven (veelal B2B). Na enkele jaren als bedrijfskundig adviseur ervaring opgedaan te hebben bij diverse (internationale) profit organisaties heb ik 7 jaar bij een leidend internationaal bureau als Lead Auditor, Consultant & Trainer samengewerkt met honderden bedrijven in diverse branches.

Daar heb ik ook ervaren hoe moeilijk medewerkers het vaak hebben met de bureaucratische managementsystemen waarmee ze moeten werken. Dat moet echt simpeler kunnen was toen al mijn overtuiging en met de ontwikkeling van de  RASCI-methode© ben ik dat ook waar gaan maken.

 

Sinds januari 2000 ben ik actief als zelfstandig Organisatie adviseur, Trainer & Procesbegeleider en richt ik mij op procesverbeteringen en alles wat helpt om het beste uit organisaties te halen. Ik werk het liefst samen met pragmatische ondernemers in het MKB omdat daarin alle aspecten van organiseren aan bod komen en omdat ik hou van het snelle schakelen en inspelen op veranderende (markt)omstandigheden.

 

Ik zoek altijd naar 'het haakje', de achterliggende reden om een bepaald thema aan te pakken. Daar gaan we dan éérst mee aan de slag en als dat werkt, dan pakken we door.

 

De RASCI-methode© helpt daarbij om dat op een voor iedereen begrijpelijke manier te doen.

Wilt u contact opnemen?

Bel me rechtstreeks
of stuur me een bericht.

06-51 428 482 arno@rascimethode.nl

"Het béste uit organisaties halen'​, dat is waar mijn passie naar uitgaat. Ik pak dat graag nét iets anders aan dan mensen gewend zijn, verras en vernieuw liever dan dat ik herhaal. Ik geloof ook dat mensen hierdoor juist creatief worden en geïnspireerd worden om hun talent nog verder te ontwikkelen."

Arno Schilders RASCI-methode© Algemeen Directeur & Organisatieadviseur