Klantcases

Veolia Water Technologies Techno Center Netherlands

Veolia Water Technologies Techno Center Netherlands

Slimmer Samen Werken

Veolia Water is wereldleider in waterbehandeling met meer dan 350 eigen technologieën en heeft specialisten in elk onderdeel van de waterbehandeling.Voor onze klanten leveren, installeren en onderhouden wij industriële waterbehandeling installaties. Met een sterke focus op duurzame technologieën en een voortdurend streven om de wereldwijde waterverspilling te reduceren, biedt Veolia Water Technologies een breed scala aan technologieën en verscheidenheid aan processen die kunnen worden gebruikt voor het hergebruik of recyclen van water.

 

Veolia Water Technologies Techno Center Netherlands heeft een eenstapsproces ontwikkeld dat zowel opgeloste als gedispergeerde koolwaterstoffen uit water verwijderd. Macro Poreuze Polymerextractie (MPPE) kan organische concentraties in verontreinigd water verminderen van duizenden ppm tot lage ppb-niveaus om te voldoen aan de ontladingsgrenzen. Deze turnkey systemen bieden gegarandeerde prestaties tegen vaste jaarkosten.

Wilt u de RASCI-methode© toepassen in uw organisatie?

Wilt u ook uw resultaat maximaliseren? Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Contact

Het sprak ons aan hoe je “snel” tot een resultaat kan komen. In principe kun je gewoon in 3 sessies een proces beschrijven. Volgens de 3-2-1 methode. Dat is sneller dan de andere manier waarop we het normaal deden.

Martin van den Brink Operations & Services Director Veolia Water Technologies Techno Center Netherlands