Workshops & Trainingen

Risicomanagement

Wat is de context waarbinnen uw organisatie opereert? Welke kansen liggen er voor het oppakken en welke bedreiging moeten er worden beheerst? Wat is de slagingskans van mogelijkheden die zich voor kunnen doen en welke risico’s hebben de grootste impact op uw organisatie?

Wij helpen u graag zowel kansen als bedreigingen systematisch in kaart te brengen en via welke processen u deze het beste kunt beheersen.

 

Kies hieronder welke Procesmanagement training het beste past bij uw behoefte en lees meer op de uitgebreide beschrijving ervan.

 

Training Risk Awareness

  • Welke risico's kennen mijn organisatie, mijn processen en mijn projecten? Vanuit deze vragen leren uw medewerkers in de training om te denken in contnue verbetering.

Lees meer

 

Training Risicomanagement - ISO 31000

  • Het begrijpen van de principes en mechanismen van risicomanagement.

Lees meer

 

Training Auditvaardigheden Incompany

  • 'Closing the loop' - Toetsen of met de verschillende processen ook het gewenste resultaat bereikt wordt, gebaseerd op Risk Based Auditing technieken (RBA).

Lees meer

 

Mail

Neem contact met ons op

Vind u het lastig een keuze te maken of wilt u een specifieke training samenstellen? Vul dan onderstaande formulier in met uw vraag of opmerking.