Workshops & Trainingen

Procesmanagement

Wat is de context waarbinnen uw organisatie opereert? Welke kansen liggen er voor het oppakken en welke bedreiging moeten er worden beheerst? Wat is de slagingskans van mogelijkheden die zich voor kunnen doen en welke risico’s hebben de grootste impact op uw organisatie?

Wij helpen u graag zowel kansen als bedreigingen systematisch in kaart te brengen en via welke processen u deze het beste kunt beheersen.

 

Kies hieronder welke Procesmanagement training het beste past bij uw behoefte en lees meer op de uitgebreide beschrijving ervan.

 

Introductie RASCI-methode©

  • Een incompany kennismaking met de RASCI-methode©, om te weten wat het is en wat het voor uw mensen betekent.

Lees meer

 

Online Basiscursus RASCI

  • Een webbased training waarin medewerkers uitleg krijgen over het RASCI-model. Hierdoor kunnen zij processen beter lezen en begrijpen. Dit geeft inzicht in welke rol en verantwoordelijkheden zij zelf en anderen hebben.

Lees meer

 

Workshop RASCI-methode©

  • Een bedrijfsinterne training waarin uw medewerkers leren hoe je gezamenlijk processen en verantwoordelijkheden kernachtig in kaart brengt met behulp van de RASCI-methode©.

Lees meer

 

Training Facilitator RASCI-methode©

  • Een verdiepingstraining waarin begeleiders leren werkgroepen op een professionele manier te begeleiden volgens de RASCI-methode©.

Lees meer

 

Training Stakeholdermanagement

  • Een verdiepingstraining waarin uw medewerkers leert stakholders in kaart te brengen volgens de HLS normen (High Level Standard) zoals ISO 9001:2015.

Lees meer

 

Mail

Neem contact met ons op

Vind u het lastig een keuze te maken of wilt u een specifieke training samenstellen? Vul dan onderstaande formulier in met uw vraag of opmerking.