Organisatie

Nico de Bruin

Nico de Bruin

Organisatieadviseur, Projectmanager

De afgelopen 30 jaren heb ik veel ervaring mogen opdoen in diverse industrieën, grote en kleine bedrijven en verschillende soorten van werkzaamheden. In Nederland alsook in het buitenland. Verschillende functies in loondienst alsook als zelfstandig ondernemer van meerdere bedrijven.

 

Het voornoemde in combinatie met mijn opleidingen werktuigbouwkunde en commerciële bedrijfskunde, studies/cursussen zoals proces-, verander- en kwaliteitsmanagement, auditeren en diverse andere geven mij een aanzienlijk pakket aan mogelijkheden welke ik kan toepassen en graag wil delen met onze klanten.  

 

Mijn kracht is gelegen in het op een pragmatische manier realiseren van structuur en resultaat, het verbeteren van efficiëntie en effectiviteit. 

 

Alles valt of staat met het hebben en bouwen aan een sterk fundament. Met elkaar werken aan een solide basis van waaruit grootste zaken gerealiseerd kunnen worden. Van het opzetten, inrichten en/of herstructureren van organisaties, het programma-management van projecten, het managen van projecten tot het beschrijven van bedrijfsprocessen. Dit laatste voer ik als specialist uit volgens de RASCI-methode©.

 

Door mijn opgedane ervaringen en sterk empathisch vermogen ben ik breed inzetbaar. Hierbij denkende aan sectoren zoals bijvoorbeeld olie & gas, maritiem, productie, techniek, automatisering, civiel, logistiek en meer.

Wilt u contact opnemen?

Bel me rechtstreeks
of stuur me een bericht.

06-45 94 73 88 nico@rascimethode.nl

'Stilstaand is achteruitgang, verbeteren is een continue-proces en gezamenlijk zijn we sterk.'

Nico de Bruin RASCI-methode© Organisatieadviseur, Projectmanager