Organisatie

Luc Spiegels

Luc Spiegels

Organisatieadviseur

Ruim 20 jaar heb ik in diverse rollen ervaring opgedaan, zowel in het bedrijfsleven, bij de overheid als in het onderwijs. Rode draad daarbij is het vertalen van strategie of beleid naar (bedrijfs)processen, veelal in combinatie met de implementatie van een informatiesysteem.

 

Het begrip ‘Processen’ lijkt soms wat abstract maar het representeert in feite de samenwerking tussen mensen in een organisatie. Daarbij gebruikmakend van de middelen die hen ter beschikking staan. Processen gaan dus vooral over mensen en hun onderlinge interactie tijdens hun dagelijkse werk.

 

‘Van huis uit’ ben ik als econometrist analytisch ingesteld en een echte procesdenker. Mijn empathie, aangevuld met diverse mensgerichte management opleidingen, stelt mij in staat om invulling te geven aan de veranderkundige kant van mijn rol als organisatieadviseur.

 

Het is telkens weer verbluffend hoe talrijk de inzichten zijn als je met betrokkenen hun processen in kaart gaat brengen. Je gaat dan samen de uitdaging aan om volledig te zijn zonder te verzanden in details. De RASCI-methode© combineert juist een zorgvuldige en professionele wijze van procesontwerp met het effectief scheiden van hoofd- en bijzaken.

Wilt u contact opnemen?

Bel me rechtstreeks
of stuur me een bericht.

+316-46 380 536 luc@rascimethode.nl

Meerwaarde realiseren door focus op de meest effectieve interactie, tussen mensen en tussen mensen en systemen. Elk deel én het geheel wordt effectiever en succesvoller.

Luc Spiegels RASCI-methode© Organisatieadviseur